Despre noi:

Suntem o firma de contabilitate si consultanta fiscala, care a inteles nevoile reale ale antreprenorilor si contabililor. Suntem o echipa de experti contabili si consultanti fiscali acreditati CECCAR si CCF.

Colaboram in mod activ cu sute de clienti si sute de contabili si economisti. De aici a aparut si nevoia de cursuri simplificate si tintite, precum si de proceduri de lucru care sa eficientizeze in mod real activitatea contabililor si implicit a firmelor.

In paralel colaboram cu experti contabili, auditori si lectori din toata tara, pentru a oferii cursuri si ghiduri de actualitate si precise pentru clientii si colaboratorii nostri.

Datele noastre comerciale sunt:
Ilearn Accounting SRL
CUI: 35065231
J28/670/2015

 

Cu ce ne ocupam:

Suntem o firma de contabilitate si consultanta fiscala care a inteles ca evolutia tehnologica trebuie folosita in beneficiul clientilor nostri.

Din nevoile a zeci de antreprenori am dezvoltat o platforma de E-learning in contabilitate care poate fi accesata atat online cat si printr-o aplicatie de smartphone proprie, deoarece nevoia de „informatie in viteza” este tot mai mare si mai des intalnita.

Cursurile , ghidurile si procedurile sunt aplicate cu succes de sute de angajati si zeci de antreprenori care au inteles ca doar un mod organizat si structurat de lucru poate duce la cresterea firmei.